آموزش استاکو

آموزش استاکو


هنر پرطرفدار و محبوب اسکالپچر Sculpture یا به عبارت دیگر مهارت برجسته سازی با آموزش استاکو، هنری است که خواستگاه آن کشور روسیه می باشد. امروزه توجه بسیاری از علاقمندان به آثار هنری و هنرجویان به این هنر روسی جلب شده است. برای طراحی و خلق تابلوها و آثار برجسته کاری شده هنری و دکوراتیو، می بایست ابتدا بیس کار را شناخت. اگر شما هم علاقمند به طراحی تابلوهای مدرن هستید، حتما باید از طرح های برجسته و تکنیک های استاکو در آن استفاده نمایید. در ادامه این مطلب به معرفی کلی تکنیک استاکو، چگونگی آموزش استاکو و کسب درآمد از این هنر خواهیم پرداخت. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هنری هستید، به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

آموزش استاکو کجا ببینیم ؟

آموزش استاکو کجا ببینیم ؟

معرفی تکنیک برجسته سازی یا استاکو

تکنیک برجسته سازی به وسیله آموزش استاکو یا هنر اسکالپچر Sculpture همان طور که پیش تر گفتیم منشا روسی دارد. هنرمندان برجسته و بزرگ در این زمینه هنری، اغلب روس هستند. اما این روزها تکنیک استاکو در میان هنردوستان کشورهای دیگر از جمله کشور خودمان، بسیار محبوب شده است و به آن توجه می شود. هنرمندان بسیاری با استفاده از این مهارت هنری به کسب درآمد مشغول هستند. این هنر زیبا و خلاقانه را می توان تلفیق نقاشی و حجم سازی معرفی نمود. این هنر با بخشیدن ظاهری سه بعدی به تابلو ها موجب خلق آثار زیبا و منحصر به فردی می شود. هنرمندان با بکارگیری این مهارت در تابلوها و نقاشی های خود، آثار خارق العاده را خلق می نمایند.

۱۰ تکنیک رزین اپوکسی و خلق یک اثر هنری

اگر بخواهید یک تابلو هنری با نقوش برجسته خلق نمایید، اصلی ترین متریال یا ماده اولیه مورد نیازتان، خمیر استاکو خواهد بود. در تهیه تابلوها و سایر اکسسوری های دکوراتیو مدرن، می شود از بیس چوب، رنگ های پودری و اکریلیک و اقلام دیگری همچون ورق طلا استفاده نمود. اما برای بهره گیری از تکنیک استاکو یا برجسته سازی، به ماده دیگری به نام خمیر استاکو نیاز خواهیم داشت. این ماده نوعی خمیر است که بیس آن رزین اکریلیک می باشد و از آن در صنعت دکوراسیون داخلی، به منظور برجسته سازی ها و پتینه کاری ها استفاده می شود. در بخش بعدی مقاله به توضیحات بیشتری در مورد خمیر استاکو می پردازیم.

در صنعت دکوراسیون داخلی، استاکو طرفداران بسیاری دارد. دلیل این امر وزن کم و قیمت پایین آن می باشد.   پتینه کار ها با استفاده از خمیرهای استاکو و آموزش استاکو طرح های سنگی را شبیه سازی می کنند، که مقرون به صرفه تر از به کاربردن سنگ های دکوراتیو است. تابلوهای ساخته شده با تکنیک استاکو باید دارای بیس های خوش رنگ و چشم نواز باشند. این بیس با تهیه خمیر استاکو با استفاده از خمیر کاغذ، پودر کناف، چسب جسو و آب ساخته می شود. خمیر تهیه شده باید به گونه ای باشد که هم منعطف باشد و هم فشردگی و انسجام لازم برای قرارگیری به وسیله کاردک رو تابلو را داشته باشد.

کلاس استادکو کجا برم ؟

کلاس استادکو کجا برم ؟

خمیر استاکو چیست

خمیر استاکو بیس و ماده اصلی مورد نیاز برای کارهای برجسته ‌سازی و اسکالپچر می باشد. این خمیر می بایست از رنگ و بافت مطلوبی برخوردار باشد، تا بتوان نتیجه نهایی مورد انتظار را مشاهده نمود. از مواد اولیه مختلفی در تهیه خمیرهای استاکو استفاده می شود. از جمله خمیر کاغذ، پودر کناف، آب، چسب جسو و غیره. این خمیر برای استفاده ها و کاربردهای مختلف در انواع نرم و سفت موجود می باشد. برای طراحی نقش های برجسته و در عین حال ظریف به خمیر انعطاف پذیر و نسبتا سفتی نیاز داریم. هرچقدر که ظرافت طرح و جزئیات کوچک در آن بیشتر باشد، می بایست از خمیر منعطف تر که سختی کمتری دارد استفاده نماییم. برای مثال در طراحی گلبرگ های گل باید خمیری با انعطاف پذیری بالا که که تقریبا نرم است، به کار ببریم.

انواع تکنیک پتینه کاری [۱۰۰% کاربردی و زیبا ]

در آموزش استاکو، خمیر لطیف به وسیله کاردک یا ماله های مخصوص با توجه به طرح، به صورت لایه به لایه در سطح مورد نظر اجرا می شود. پس از خشک شدن خمیر، می توان آن را براق، شفاف و حتی مرمری نمود. از آنجایی که خمیرهای استاکو بسیار مورد توجه و استفاده افراد پتینه کار قرار می گیرند، می توان آن ها در دسته رنگ های دکوراتیو نیز دسته بندی نمود. یکی از استفاده ها پرکاربرد این خمیر در اجرای طرح سنگ بر روی سطوح مختلف می باشد.

دوره آموزش استادکو

دوره آموزش استادکو

همه چیز در مورد آموزش استاکو

دوره های آموزش استاکو برای همه افراد و هنرجویانی به ساخت تابلوها و آثار هنری برجسته و تلفیقی علاقه دارند، مناسب می باشد. استفاده از تکنیک های برجسته سازی در دکوراسیون داخلی، می تواند فضای اداره، دفتر کار و منازل را زیباتر کند. اساس کار این هنر زیبا تهیه خمیر مخصوص و به کارگیری ابزار مناسب و رنگ آمیزی آن می باشد.

معمولا در آموزش استاکو، به شما طرز تهیه انواع خمیر استاکو و روش های متفاوت اجرای طرح برجسته از مبتدی تا پیشرفته آموزش داده می شود. تکنیک هایی از قبیل نحوه کار با کاردک، دورگیری طرح ها، طراحی انواع گل ها، مراحل رنگ آمیزی سطوح برجسته و غیره. کیفیت طرح های اسکالپچر و بهتر دیده شدن جزئیات در آن ها به بافت و کیفیت و رنگ خمیر استفاده شده، وابسته است. این نکته را مد نظر داشته باشید که هر چه خمیر انعطاف پذیری بالاتری داشته باشد و نرم تر باشد، ایجاد طرح های مختلف توسط آن آسان تر خواهد بود.

کسب درآمد از طریق آموزش  استاکو

آموزش استاکو نیز همچون سایر آموزش های زمینه های مختلف هنری، می تواند راهی برای بدست آوردن درآمد باشد. افرادی که به رشته ‌های هنری علاقه مند هستند، همیشه به دنبال راهی برای کسب درآمد از علایق خود هستند. شاید برخی تصور کنند که درآمد حاصل شده از رشته های هنری زیاد نخواهد بود. اما این طرز فکر اصلا درست نیست. با پیشرفت تکنولوژی و ورود زمینه های هنری به صنایع مختلف، تکنیک استاکو و پتینه کاری در ایران نیز، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. خمیر استاکو به راحتی و با کمترین هزینه ساخته می شود و در دسترس است. شما می توانید با فراگرفتن این هنر و تکنیک زیبا به خلق آثار منحصر به فرد و خلاقانه بپردازید و کسب درآمد نمایید. 

امتیاز به مطلب post

مقالاتمقالات هنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید