پایتون از جمله زبان‌های برنامه‌نویسی قدرتمندی است که در زمینه علم داده‌ها، یادگیری ماشینی، خودکارسازی سامانه‌ها، توسعه وب، واسط‌های برنامه‌نویسی و … به‌کار گرفته می‌شود. اما سؤالی که بسیاری از کاربران و به‌ویژه برنامه‌نویسان مبتدی مطرح می‌کنند این است که اساساً پایتون چیست و آیا ارزش آن‌ را دارد تا وقت خود را روی یادگیری این زبان سرمایه‌گذاری کنیم؟

۱٫ زبان برنامه‌نویسی جدید:

پایتون در مقایسه با زبان‌های بزرگ دنیا یک زبان نسبتاً جدید به شماره می‌رود. این زبان برنامه‌نویسی از سال ۱۹۹۱ به دنیای برنامه‌نویسی وارد شد و امروزه پایتون در زمینه توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب و مدیریت سیستم‌ها و تجزیه و تحلیل بزرگ داده‌ها که رشد انفجاری به خود گرفته‌اند و همچنین هوش مصنوعی به یکی از بازیگران اصلی دنیای فناوری تبدیل شده است.

۲٫ یادگیری کم‌دردسر:

پایتون به برنامه‌نویسان تازه‌کار اجازه داده است با صرف کمی وقت اصول اولیه این زبان را یاد بگیرند و اولین برنامه کاربردی خود را با این زبان طراحی کنند. این زبان به‌گونه‌ای ساخته شده است که ترکیب نحوی آن کاملاً خوانا است و برنامه‌نویسان بدون مشکل خاصی قادرند منطق دستورات را به‌شکل صریح و روشنی درک کنند و برای همکاران خود شرح دهند.

۳٫ گستردگی و محبوبیت:

زبان پایتون دو ویژگی یک زبان خوب یعنی محبوبیت و کاربرد گسترده را توأمان با یکدیگر در اختیار دارد. کافی است به آمارهای منتشر شده از سوی منابع معتبری همچون Tiobe و پروژه‌هایی که روی سایت گیت ‌هاب قرار گرفته و با پایتون نوشته شده‌اند نگاهی داشته باشید تا متوجه شوید این زبان تا چه اندازه نزد طراحان محبوب است و غول‌های فناوری دنیا این زبان را دوست دارند؛ گوگل (Google)، یوتیوب (Youtube)، فیس‌بوک (Facebook)، ناسا (NASA)، دراپ‌باکس (Dropbox)، یاهو (Yahoo)، موزیلا (Mozilla)، کورا (Quora)، اینستاگرام (Instagram)، ردیت (Reddit) و IBM تنها برخی از نام‌های بزرگ فناوری به شمار می‌آیند که از پایتون به‌طور گسترده برای اهداف گوناگون استفاده می‌کنند و به‌طور مستمر به‌دنبال استخدام مهندس‌های پایتون هستند.

در آخر این‌که پایتون زبانی است که می‌تواند با پیشرفت دنیای تکنولوژی و برنامه‌نویسی سازگار باشد. پایتون می‌تواند در آینده سهم بیشتری از بازار برنامه‌نویسی را جذب کند، با یادگیری پایتون می‌توانید وارد بازار کار پایتون شوید. گرچه این زبان محدودیت‌هایی همچون سرعت نه‌چندان بالا دارد، اما انعطاف و قابلیت استفاده در پلتفرم‌های مختلف جای این معایب را پر می‌کند.

امتیاز به مطلب post

فناوری اطلاعات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید